avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia europeana

Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca noi nu am fost casatoriti dar copilul ii poarta numele. am depus actele ptr acordarea alocatiei europene sa vedem daca se aproba. totusi daca se aproba cine primeste aceasta alocatie tatal lui care lucreaza in Germania sau eu care domiciliez in RO cu minorul .. va ms.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 19 Ianuarie 2015
Se poate dovedi cu inexistenta documentelor cu care v-a fost trimisa alocatia respectiva.

buna ziua ,stie cineva ce comision ar lua un avocat care sa se ocupe cu rezolvarea actelor ptr alocatia europeana?ms
Nu are cum sa va spuna cineva o suma exacta, intrucat onorariile difera.

Daca doriti intrebati dvs pe colegii nostri avocati înscrişi în Bursa de Servicii
www.avocatnet.ro/content/bc|...

sau

la sectiunea de Consultanti
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana italia cfilip20 cfilip20 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca copilul meu poate beneficia de alocatia europeana daca se afla in urmatoarea situatie: Are 14 ani, tatal lui a plecat ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia mimi7736 mimi7736 Ma intereseaza daca pot beneficia de alocatia europeana pt copiii mei,nascuti in Italia ambii,avem rezidenta aici si reditul tatalui care este insa italian ... (vezi toată discuția)