ieri am fost la pescuit cu inca 2 prieteni , la intoarcerea spre casa un echipaj al politiei rutiere ne opreste , se legitimeaza cere actele necesare , suflu in fiola , etc ... La un moment dat unul dintre politisti ne intreaba de unde venim , i-am zis ca de la pescuit , masina era vizibil incarcata cu ustensile de pescuit (lansete , scaune , saltele , cort etc ) si imi cere sa deschid potbagajul sa vada el sa se convinga , ma conformez , cere sa vada pestele pe care l-am prins, ii aratam pestele (circa 4 kg peste ,tot pestele care era in masina) ...si spune sa ii aratam actele de provenienta pe peste .... pe mine m-a bufnit rasul , dar pe el nu si tot ameninta ca acuma ne paste un dosar penal si tot faze dinalea ....pana la urma s-au dus toti la si s-a intors alt organ cu actele si mi-a urat o zi buna si am plecat ....vreau sa stiu de unde fac rost de acte de provenienta pt pestele pescuit dintr-un lac de stat , mentionez nu este balta privata.
Taxa de pescuit...
gigelas
Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ?
Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)