avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De unde fac rost de acte provenienta peste ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De unde fac rost de acte provenienta peste ?

ieri am fost la pescuit cu inca 2 prieteni , la intoarcerea spre casa un echipaj al politiei rutiere ne opreste , se legitimeaza cere actele necesare , suflu in fiola , etc ... La un moment dat unul dintre politisti ne intreaba de unde venim , i-am zis ca de la pescuit , masina era vizibil incarcata cu ustensile de pescuit (lansete , scaune , saltele , cort etc ) si imi cere sa deschid potbagajul sa vada el sa se convinga , ma conformez , cere sa vada pestele pe care l-am prins, ii aratam pestele (circa 4 kg peste ,tot pestele care era in masina) ...si spune sa ii aratam actele de provenienta pe peste .... pe mine m-a bufnit rasul , dar pe el nu si tot ameninta ca acuma ne paste un dosar penal si tot faze dinalea ....pana la urma s-au dus toti la si s-a intors alt organ cu actele si mi-a urat o zi buna si am plecat ....vreau sa stiu de unde fac rost de acte de provenienta pt pestele pescuit dintr-un lac de stat , mentionez nu este balta privata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 August 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Taxa de pescuit... gigelas gigelas Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ? Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere permis conducere py-art py-art Buna ziua, pe data de 28 sept, duminica, eram impreuna cu cativa prieteni la pescuit pe balta Branesti, in com.Branesti - Ilfov. In jurul orelor 16, am plecat ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale boldu din jud. buzau si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice vionel vionel ION GEORGE-CRISTIAN Dovada de retinere a permisului de conducere auto seria DDA nr.137158 mi-a fost eliberata in baza procesului verbal de contraventie nr ... (vezi toată discuția)