avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită refuz de executare
Discuție deschisă în Executare silită

refuz de executare

Buna seara
Este posibil, legal, ca un executor judecatoresc sa refuze sa imi mai continue executarea silita inceputa si in ce conditii? Precizez faptul ca am avut un schimb de replici mai dure cu executorul si acesta m-a scos din birou sau si nu mai vrea sa imi continue executarea.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 25 August 2014
Rugam respectati regulamentul prezentului forum ,nu deschideti concomitent mai multe subiecte cu subiect identic
Chiar daca ati sters primul cont,intrebarea este identica
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bucurbogdan2009 bucurbogdan2009 La data de 06.03.2015 am primit somatie din partea executorului judecatoresc in vederea executarii silite a unei datorii. In ziua de 01.04.2015 mi s a adus la ... (vezi toată discuția)
Conditii montare poarta tiniza tiniza buna seara, exista posibilitatea ca o scoala generala sa deschida zidul scolii pretinzand ca vor sa faca poarta in dreptul unei parcari plina de masini si ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala poate fi inregistrata la sectia de politie pe raza careia isi are domiciliul cel care face plangerea? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: O persoana care are domiciliul in mediul rural (comuna) poate depune o plangere penala ... (vezi toată discuția)