avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Demolare imobil persoana juridica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Demolare imobil persoana juridica

Buna seara,

Am avut in proprietatea firmei un imobil casa veche si terenul aferent. Am obtinut autorizatia de demolare, si am demolat casa. In urma demolarii a rezultat doar moloz.

Ce trebuie sa fac ca sa scad acum din contabilitate valoarea casei? Trebuie ceva procese verbale?

Multumesc,
Adrian

Alte discuții în legătură

Exemplu proces verbal la terminarea demolarii imobilului adrian_27 adrian_27 Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de proces verbal la terminarea demolarii unui imobil aflat in proprietatea unei firme? Am inteles ca pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren lenuivan lenuivan Buna ziua, vreau sa cumpar un teren, pe acest teren a fost o casa, proprietarul a daramat-o, dar nu si-a schimbat contractul, contractul este de vanz-cump, dar ... (vezi toată discuția)