avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Exemplu proces verbal la terminarea demolarii ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Exemplu proces verbal la terminarea demolarii imobilului

Buna seara,

Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de proces verbal la terminarea demolarii unui imobil aflat in proprietatea unei firme?

Am inteles ca pe baza unui astfel de proces verbal se "radiaza" din contabilitate imobilul respectiv.

Va multumesc,
Adrian
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:35, 15 Octombrie 2014
Procesul verbal de desfiintare(demolare) este intocmit de directia de urbanism la finalizarea demolarii in baza autorizatie de demolare. Un model gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare imobil persoana juridica adrian_27 adrian_27 Buna seara, Am avut in proprietatea firmei un imobil casa veche si terenul aferent. Am obtinut autorizatia de demolare, si am demolat casa. In urma ... (vezi toată discuția)
Daca demolez partial o constructie am nevoie de raport de evaluare? mmaria mmaria Buna seara, la firma trebuie sa demolam partial o constructie si ma intereseaza daca pentru finalizarea acestei demolari si inregistrare in contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Constructie demolata si casata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Am o autorizatie de construire pentru o hala industriala, hala pe care am inregistrat-o in ... (vezi toată discuția)