Buna ziua,
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: Mi-a expirat sediul social la 31.12.2013. Pentru ca nu s-a mai putut prelungi contractul de comodat pt sediul expirat am optat pentru schimbarea sediului si am incheiat un alt contract de comodat pentru sediul nou. Pana s-au finalizat documentele pt noul sediu(acord asociatie, contract de comodat...) a trecut timpul si am ajuns in momentul asta, 26.08.2014, ca nu stiu cu ce data trebuie semnat contractul de comodat, ca sa poata fi acoperita perioada 01.01.2014-prezent? Din punct de vedere legal, se poate semna un contract de comodat care sa produca efecte juridice unei perioade anterioare datei semnarii? Va multumesc si va doresc numa bine.
Va multumesc mult pt raspuns. Deci, pot sa scriu:"Contractul se incheie pe termen de 2 (doi) ani, incepand cu data de 01.01.2014", iar la sfarsit "Prezentul contract reprezintă un act legal sub semnătură privată, redactat de parti si incheiat intr-un numar de 2 exemplare originale, cate un exemplar pentru fiecare parte, astazi 26.08.2014, data semnarii lui? Toate cele bune.
Se poate, legal nu e, nimeni nu poate verifica.... insa nu vad care e beneficiul. Oricum la registru veti aparea cu sediul valabil doar dupa inregistrare.
Contract de comodat
radaiar
buna ziua, sant pf si mi-a cerut un prieten sa inchei un contract de comodat pentru a-si infinta sediul de firma la adrersa mea.daca exista vreun risc pentru ... (vezi toată discuția)