avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua,as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa terminarea CCC de 2 ani,specific ca inainte de a intra in CCC am lucrat cu contract perioada determinata,dar care a expirat inainte de a intra in cele 126 zile concediu post si prenatal
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:59, 26 August 2014
Beneficiati de indemnizatie de somaj doar daca dupa incetarea contractului individual de munca (CIM) v-ati inregistrat la Agentia de Somaj in termen de cel mult 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)