avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru auto

Buna ziua

Va rog sa ma informati daca. Am primit de la un executor judecatoresc o somatie conform careia autoturismului meu i se pune sechestru. In situatia in care acel autoturism are un Contract de imprumut cu ipoteca mobiliara facut la un notar public, executorul poate pune sub sechestru acel autoturism?

Alte discuții în legătură

Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihai_c15 mihai_c15 Buna ziua Am si eu o nelamurire.Am (eu cu sotul)un contract de imprumut ceea ce constituie titlu executoriu(contract facut la notariat)ipoteca pe apartament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema- credit neachitat ContSters457696 ContSters457696 Am facut un imprumut la o institutie financiara nebancara prin februarie 2017 si am ramas fara loc de munca din caura unei probleme de sanatate am platit decat ... (vezi toată discuția)