avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua am si eu o problema- credit neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua am si eu o problema- credit neachitat

Am facut un imprumut la o institutie financiara nebancara prin februarie 2017 si am ramas fara loc de munca din caura unei probleme de sanatate am platit decat 5 luni ratele si acum am primit o somatie mobiliara singura mea probietate este o masina din 2002 imi va pune sechestru pe masina va rog sa imi spuneti
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters457696 , utilizator 08:01, 2 Februarie 2018
Este posibil ca masina sa fie identificata de catre executorul judecatoresc si demarate formalitatile pentru vânzarea sa in procedura de executare silita.
Domnule Neagu,

Va rugam sa ne scrieti situatia mai detaliata.

Ce inseamna institutie financiara nebancara? Care este aceasta?
Aveti ajutor de somaj?
Cand ati primit somatia si din partea cui?
Ce fel de contract aveti cu acea institutie? Cate persoane sunt trecute in contract? Cu ce ati girat? Cati bani ai luat? Pe ce perioada?

Nu aveți voie să vă postați datele de contact în interiorul mesajelor din forum. Vă rog să citiți regulamentul de postare: www.avocatnet.ro/forum/main/...
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
eu am facut imprumut la TBI CREDIT IFN S A institutie financiara nebancara astazi 01 02 2018 am primit somatia din partea Biroului executorului judecatoresc tanase marian traian credit nevoi personale doar cu fluturasul de salariu si buletinul am facut acest credit fara girantii fara alte acte pe termen de 56 luni
Veti avea poprire pe salariu si poate fi vanduta si masina.
cum si cine sa imi vanda masina vreau sfaturi cat mai corecte sa inscriu masina pe numele alt cuiva din familie ce sfaturi imi dati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire primita de la o institutie financiara nebancara Simo1 Simo1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am primit pe adresa firmei pentru un angajat o \"instiintare de plata prin retinerea din veniturile ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)
Imprumut nebancar ifn LEONTEPAUL LEONTEPAUL Buna ziua spunetimi va rog ce se intampla in cazul in care eu nu mai pot plati temporar rata de 230lei pe saptamana in urma unui imprumut de 4000lei la o ... (vezi toată discuția)