avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxele auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxele auto

Buna ziua

Firma mea are un autoturism in doatare.An cumparare 2004 (direct de la reprezentanta de noua) In 2009 masina a fost reinmatriculata cu alt numar dar tot de firma mea (deci a mai fost inmatriculata dupa 2007 dar pe acelasi proprietar !!) In acest caz ce spune legea privind taxele de poluare ??
Noul cumparator trebuie sa plateasca ceva?
Dar in cazul in care inchid firma si masina imi revine mie situatia este aceeasi cu vinzarea la tert ??

Va multumesc mult !
Vasile Pitea
Porcaria asta de taxa auto , incearca sa stoarca banii prin orice mijloace. Nu conteaza ca s-a reinmatriculat in 2007. Ceea ce conteaza este momentul primei inmatricculari in RO , adica daca ati platit sau nu taxa .
Daca nu ati platit-o ,in caz ca inchideti firma va trebui sa achitati taxa la valoarea actuala daca transcrieti masina.

[Mesaj editat - 2.6 din regulament]
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)