avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Necesitate aflare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Necesitate aflare cod CAEN

Buna ziua, as dori sa aflu ce grupe si clase ale codurilor CAEN imi sunt necesare pentru a desfasura urmatoarea activitate:

- Doresc sa contractez cativa comercianti de la care sa obtin niste reduceri la anumite produse in schimbul promovarii facute de firma mea, dupa care sa fac comanda la tipografie pentru o brosura care sa contina un numar de vouchere de reduceri. Aceasta la randul lor se vor vinde atat prin vanzare directa (la rece) la clienti, cat si prin intermediul paginii web prin comanda si livrare personala. M-am gandit la urmatoarele doua, insa am impresia ca nu e suficient, cel putin pentru online.

4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor 4799 .
7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate

V-as multumi foarte mult daca as afla pana maine cand trebuie sa predau actul constitutiv. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)