avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am fost angajata din 02 feb.2011-23 ian.2014 , demisie cu acordul ambelor parti,a urmat o pauza23ian.2014-25 mai2014,25mai,2014-26 august2014 perioada determinata.Beneficiez de somaj?
Cel mai recent răspuns: elisabeta05 , utilizator 15:36, 28 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj din ultimele 24 de luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Tanyla Tanyla Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul vostru pentru urmatoarea situatie: 1.CIC perioada iunie 2011- mai 2013. 2.Mai 2013 angajatorul inceteaza contractul ( ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj ralucaboeriu ralucaboeriu Buna ziua, As dori sa trimit pe cineva in somaj, doar ca in ultimul an a avut si concediu medical, are dreptul la somaj? Multumesc! (vezi toată discuția)
Somaj opreaflori opreaflori o persoana a plecat de la o societate si s-a angajat la alta timp de o luna .Acea persoana poate beneficia de somaj.Mentionez ca la ambele societati a avut ... (vezi toată discuția)