avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua . Va rog respectuos sa ma ajutati cu urmatoarea problema . O salariata mi-a cerut extras din revisal , problema este ca la raport per salariat nu imi mai apar modificari din anul 2012. De atunci pana in prezent au mai fost facute vreo 3 modificari la contract , operate in revisal si transmis la itm . Este vreo eroare in program ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 28 August 2014
Intr-o situatie asemanatoare intalnita solutia gasita a fost: sa se instaleze programul pe alt calculator , sa se importe datele in calculatorl cel nou , iar pe acesta va trebui sa apara toate modificarile efectuate inclusiv in Raportul per salariat.

De asemenea, modificarile le regasiti evidentiate la sectiune Istoric contract, daca va uitati in programul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis ... gazdatunde gazdatunde Bună ziua! Am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului in Revisal, pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)
Probleme incetat detasare claudita79 claudita79 BUNA ZIUA, am o intrebare legata de programul REVISAL Doamna Bordei Liana Monica salariata a societatii noastre cu Contract Individual de Munca inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)