avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Folosirea bunurilor in urma suspendarii firmei !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Folosirea bunurilor in urma suspendarii firmei !!!

Buna ziua!

As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.

Vreau sa suspend activitatea societatii comerciale pentru 3 ani.
Firma detine ca bunuri in propietate un automobil

Intrebarea mea este: masina poate fi folosita pe timpul cat firma are activitatea comerciala suspendata? pot incheia polita rca si casco ( la casco e necesar sa folosesti stampila ) ?! e legal sa folosesc masina?!
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 10:35, 20 Mai 2009
Puteti folosi autoturismul dar nu puteti deconta cheltuielile aferente
Multumesc frumos.

Ar fir mai ok daca as incheia un contract de comodat cu titlu gratuit intre societate si persoana fizica, sa pot folosii masina pe timpul cat activitatea firmei este suspendata?
buna ziua, la ce v-ar folosi contractul de comodat intre societate si pers. fizica ca oricum nu puteti deconta cheltuielile
av. Iorga
Puteti utiliza automobilul , dar nu puteti deconta cheltuielile ocazionate de folosirea lui.
masina fiind a societatii si aceasta fiind suspendata nu iti permite sa faci cheltuieli in numele firmei, benzina, piese schimb, asigurari, reparatii etc.

Alte discuții în legătură

Contract de comodat masina CrinaV CrinaV Daca o persoana juridica da unei alte persoane juridice pe baza unui contract de comodat(cu titlu gratuit) un autoturism spre folosinta, decontarea in ... (vezi toată discuția)
Autoturism pe cabinet de avocat mushuleanu mushuleanu Buna ziua! Sunt inregistrata fiscal ca neplatitor de TVA. Doresc sa cumpar pe cabinet un autoturism nou in leasing. Nu detin carnet de ... (vezi toată discuția)
Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)