avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare la partaj?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare la partaj?

buna seara! Am divortat de fostul sot acum 5 ani si acum vrea parte din casa pe care am cumparato impreuna de la stat in care au locuit defapt parintii mei si ne o cedato noua.. avem doar contractul de vanzare cumparare care este pe numele amandorura. problema este ca fostul sot are niste datorii la fisc si acestia sau interesat de bunuriile pe care el le are ptr o executare silita. ce ma inereseaza pe mine este ca , daca eu fac un partaj prin intelegere,bani pe care eu i dau timp de un an,fiscul il poate executa pe locuinta noastra iar eu sa pierd tot ce am dat la partaj? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 12:38, 29 August 2014
nu, daca faceti un act de partaj , fiscul nu are cum sa vina sa va ia partea de casa care va revine dvs. sau daca ramaneti dvs cu toata casa si il despagubiti pe sot prin sulta, identic, casa dvs e in siguanta, sotul va raspunde singur pentru datoriile personale ale dansului, fiscul urmarindu-i veniturile proprii si alte bunuri care sunt strict ale dansului.
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2014
cassy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bun comun pentru datorii facute de unul dintre soti samartineanedit samartineanedit buna ziua! sunt divortata de 3 ani jumate,avem o casa impreuna cu fostul sot si partajul nu lam facut. El are datorii la fisc si vor sa-i faca executare ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Despre partaj partaj partaj Am divortat in nov 2010, fara a face partajul. Fostul sot a plecat din casa in urma unei ordonate presidentiale de evacuare datorita agresivitatii fata de ... (vezi toată discuția)