avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PRESTARI SERVICII UE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PRESTARI SERVICII UE

Activitatea firmei noastre este de punere la dispozitie de personal pentru firme din UE.Personalul este angajat al societatii noastre numai se deplaseaza si presteaza servicii.
Am primit o oferta pentru prestare de servicii de la o firma germana de transport de marfuri internationala.Firma noastra ar pune la dispozitia firmei germane conducatorii auto acesta asigurand camioanele si coordonarea de transport.
Intrebarea mea este;
1] Legea imi da dreptul sa prestez un serviciu de acest gen pe teritoriul germaniei dat fiind faptul ca cetatenii romani nu au inca drepturi totale in UE in perioada de tranzitie?
2]IN cazul in care legea ne permite sa dasfasuram acesta activitate de parteneriat m-ar interesa daca am nevoie de anumite autorizatii sau avize?

Alte discuții în legătură

Prestari servicii activitate in germania ginaproalt ginaproalt Buna ziua, am inca o nedumerire si stiu ca pot primi ajutor. Firma la care lucrez este platitoare de TVA. Detaseaza salariati la o firma din Germania (cu care ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii eurofracht eurofracht Buna. Am o intrebare; societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate ... (vezi toată discuția)
Legea milog cboghita cboghita Buna ziua! Pentru a evidentia faptul ca soferii care lucreaza in Germania sunt platiti cu 8.5euro/ora trebuie sa intocmesc act aditional la fiecare contract ... (vezi toată discuția)