avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa contina un dosar ptr. legea 15/2003 - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa contina un dosar ptr. legea 15/2003 - Sector 2?

Buna ziua!

Ma intereseaza ce anume trebuie sa contina un dosar pentru legea 15/2003, Sector 2 si care sunt pasii de urmat in aceasta procedura. #-o
Am cautat pe site-ul oficial al Primariei si nu am gasit nimic... =D>

De asemenea, daca a trecut cineva prin asa ceva, ... se merita? :O

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2014
carmenmar, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei6200 , utilizator 08:30, 25 Aprilie 2017
Cererea va cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia, la care se va anexa o copie de pe certificatul de nastere, o copie de pe cartea de identitate, o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care va mentiona ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta sau un teren destinat construirii unei locuinte, precum si o declaratie a parintilor solicitantului, pe propria raspundere, ca nu detin sau nu au detinut in proprietate un teren in suprafata mai mare de 500 m2 in mediul urban si 5.000 m2 in mediul rural, indiferent de localitatea in care este situat terenul.
5.000 mp in mediul rural, inclusiv extravilan?
Buna ziua,

ati aflat raspunsul la intrebarea dumneavoastra ? Se considera si terenul arabil din extravilan la calcul ?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren pentru tineri gabriel ciprian tanase gabriel ciprian tanase Ma numesc GabrielDoresc sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt.cererea obtinerii unui teren pt.construit casa,am domiciliul in Campina,si nu am proprietati.Nu ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tineri proaspat casatoriti negoitacatalinsorin negoitacatalinsorin Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns in privinta terenului de la primarie pentru tineri casatoriti?Numai ce am avut nunta in mai 2013 eu am 28 ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti adinamiia adinamiia buna ziua am si eu o inrebare..... eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 luni de zile. ne intereseaza daca avem dreptul la un teren gratis din partea ... (vezi toată discuția)