avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... bilant depus cu un alt cod de inregistrare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

bilant depus cu un alt cod de inregistrare

Buna ziua, am depus un bilant cu un alt cod de inregistrare, am remediat problema cu acel bilant, adica am depus iar cu noul cod de inregistrare corect, dar societatea la care am depus din greseala, are practic 2 bilanturi depuse si pe site-ul ministerului ii apare bilantul care nu este al ei.
Ce e de facut? Va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 15:47, 3 Septembrie 2014
Buna ziua,

In general situatiile financiare aferente anilor precedenti, deja aprobate si publicate, nu mai pot fi modificate in vederea respectarii principiului intangibilitatii (pct. 44 alin. (3) din Reglementarile contabile conforme cu directivele europene aprobate prin Ordinul 3055/2009).

Puteti insa incerca sa faceti demersuri la organul fiscal care gestioneaza activitatea companiei dvs. Practica demonstreaza ca este posibil sa aveti sanse de succes. In cel mai rau caz veti plati o amenda pentru depunerea de situatii financiare cu erori pe legea contabilitatii.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum corectam bilabtul contabil semestrial? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci In ce conditii se poate corecta bilantul contabil semestrial , in conditiile in care s-a efectuat o nota contabila eronata?... (vezi toată discuția)
Bilant gresit medesan_nico medesan_nico dupa intocmirea situatiilor financiare la 31.12.2009 s-a descoperit ca in balanta de verificare nu s-a introdus o nota contabila. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)