avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legea 165 prevede suspendarea tuturor actiunilor in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legea 165 prevede suspendarea tuturor actiunilor in revendicare ?

Legea 165 prevede suspendarea tuturor actiunilor in revendicare ?Daca da pana cand?Am angajat o casa de avocatura si am facut plata integral si de 9 luni de zile imi zic ca nu pot face nimic pentru ca legea 165 suspenda orice actiune in revendicare pana nu stiu cand.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:34, 4 Septembrie 2014
Daca doriti sa va adresati unei instante de judecata acest lucru este posibil. Judecata va tine insa cont de prevederile legii nr. 165/2013 . Aceasta lege prevede niste termene in care autoritatile au obligatii de a inventaria pe toti cei care au depus cereri de revendicare si toate terenurile existente care pot fi oferite celor ce nu au primit nimic pana in prezent.
aha...deci avocatii ma cam duc cu zaharelul?

De 9 luni de zile nu au facut nimic...si spun ca trebuie sa astept inca 6 pana sa poata depune actiunea in revendicare.Din cate am inteles aceasta revendicare este scutita de taxa.Imi pot recupera macar bani pe care i-am dat ?
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Adriantot, moderator
Puteti gasi noutati privind stadiul inventarierii.De exemplu aici:
[ link extern ]

sau aici: [ link extern ]
nucu$, utilizator
nucu$ a scris:

Puteti gasi noutati privind stadiul inventarierii.De exemplu aici:
[ link extern ]

sau aici: [ link extern ]

Si daca nu stiati, vestea "buna" este:

Aplicarea Legii 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de retrocedare trebuia incheiata in decembrie 2013. Din cauza ca situatia terenurilor e destul de incâlcita, termenul a fost decalat de doua ori: prima data, pâna pe 26 iunie 2014, iar acum, pâna pe 26 septembrie. =D>
Este timp si pentru o noua amanare, cu care ne-am obisnuit!!! X-(

nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 165 din 2013 matekevin matekevin Buna ziua. Ma intereseaza ca anexa 9 din legea 165 din 2013 cade sub informatii publice sau nu? Daca da atunci cum pot sa ajung in posesie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 mihail123 mihail123 Urmare legii 165/2013 se pot/puteau cere toate drepturile care nu au fost retrocedate urmare legilor anterioare (18/91, 245/05, etc) si pentru care exista acte ... (vezi toată discuția)
Care este procedura în cazul restituirilor imobilelor naționalizate? ce este de fãcut pe plan intern și la cedo? hdm hdm - daca am facut plangere la C.E.D.O. in anul 2012, pe fondul L.10/2001 si am primit confirmarea primirii plangerii, dar cazul inca nu a fost judecat, eu pot ... (vezi toată discuția)