avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj

In cadrul procesului de partaj a fost emisa Incheierea de admitere in principiu. In continutul Incheierii sunt specificate veniturile care au stat la baza stabilirii cotei de contributie, venituri care au fost justificate de adresele de la companiile la care partile au lucrat in perioada casatoriei. Pentru una dintre parti (parat), dupa data emiterii Incheierii, compania la care a lucrat a emis o adresa, prin care revenea la adresa initiala, privind completarea veniturilor astfel: perioada de 5 (cinci) ani, pentru 3 (trei) ani sume mult mai mari obtinute, pentru 2 (ani) sume putin mai mici obtinute. In acest moment ne aflam in situatia in care partile au contestat rapoartele de expertiza. Va rog sa-mi comunicati daca in aceasta situatie instanta poate lua in considerare adresa care completeaza si reglementeaza corect veniturile.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:21, 18 Aprilie 2015
Noua adresa emisa de angajator se afla la dosar? Daca, da, nu numai ca instanta o poate lua in consideratie, ea este chiar obligata sa tina cont de aceasta proba de la dosar.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Rezolvatorul, Consilier juridic
Am o intrebare mai personala cam cat a durat partajul in instanta?



Multumesc

Instanta este tinuta de incheierea de admitere in principiu care poate fi desfiintata numai in caile de atac.
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns: va rog sa detaliati formularea “instanta este tinuta de incheierea de admitere in principiu” – eu inteleg ca nu mai poate fi luata in considerare decat printr-o noua cale de atac (Curtea de Apel) si nu o pot depune in momentul in care ne intalnim la noul termen pentru analiza contestatiilor expertizelor
doamna avocat ce inseamna incheiere de admitere in principiu ?va multumesc pt rabdarea de a ne raspunde .

Alte discuții în legătură

Cum se va imparti averea bunicilor? ANAMARIA0702 ANAMARIA0702 Buna ziua!Am nevoie de un sfat cu privire la mostenirea bunicilor mei.Situatie sta cam asa:Bunicul meu a decedat in urma cu 4 ani dar dupa moartea lui tatal ... (vezi toată discuția)
Act donație Dorina 1980 Dorina 1980 Bună seara, În anul 1996 am căutat sa cumpărăm un teren. Menționez ca eram căsătorită. După mai multe încercări am găsit un binevoitor și i-a ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma parasirii domiciliului azi112010 azi112010 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: el a parasit domiciliul in 2010, fara niciun motiv...Eu am introdus cererea de divort in 2010, divortul s-a solutionat, ... (vezi toată discuția)