avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente IMPORTANT!
Discuție deschisă în Avertismente

IMPORTANT!

Avertismentele sunt sanctiuni aplicate de moderatorii sau adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca regulile comunitatii.

Acumularea a 3 avertismente in 3 luni are ca si consecinta banarea temporara: o zi, o saptamana sau mai mult in functie de gravitatea abaterilor. Cel mai aspru sunt sanctionate incalcarile punctelor 2.1, 2.2, 2.5 si 2.11 din Regulamentul de postare pe care il puteti citi aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Acest sistem de sanctionare se aplica incepand cu data de azi, 3 septembrie 2014.
Multumim pentru intelegere!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Important! Admin Admin Banarile sunt sanctiuni aplicate de adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca in mod repetat regulile comunitatii. Acumularea a 3 banari in 3 luni ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @aidu. andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare. Îi repetăm, Regulametul forumului ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @dutcusioan  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@Datcusion[/b] primeste avertisment pentru incalcarea pct. 2.1 si 2.2 din Regulamentul de postare al forumului Avocatnet. 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)