avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Studiu pedologic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Studiu pedologic

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca eu ca persoana fizica sunt obligat sa efectuez studiul pedologic pe teren agricol extravilan aflat in proprietate,pe cheltuiala mea.Mentionez ca nu eu am cerut efectuarea studiului ,mi se impune
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
snowdog, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren extravilan in teren intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot construi o casa pe un teren extravilan. Mai exact: am un cumparat un teren extravilan, care este la strada ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol meleka meleka buna detin o suprafata de 62000 mp intr o comuna in momentul de fata terenul are destinatia arabil extravilan as dori sa scot din circuit agricol si sa l ... (vezi toată discuția)
Avizul din partea directiei agricole pentru finalizarea unui puz este condintionat de plata taxei de scoare din domeniu agricol? alexandruoana87 alexandruoana87 Buna ziua, Va rog, sa mi spuneti daca este legal ca cei de la Directia Agricola sa nu ne elibereze avizul favorabil necear pentru finalizarea unui PUZ.... ... (vezi toată discuția)