Va rog, sa mi spuneti daca este legal ca cei de la Directia Agricola sa nu ne elibereze avizul favorabil necear pentru finalizarea unui PUZ.... noi am platit studiu pedologic cerut de ei ( terenul este incadrata in clasa III)?
Ne au trimis un document cu suma care o datoram pt ameliorarea a fondului funciar ( taxa de scoatere din extravilan).... Aceasta taxa nu ar trebui sa o platim dupa ce PUZ este aprobrat?
din punctul lor de vedere urmeaza sa distrugeti pasunea/arabilul/fneata sau livada (terenul agricol) "Ei" urmand sa recupreze aceasta paguba din "alte terenuri" cea ce implica un cost=taxa, Pana nu primesc "taxa" nu va dau voie sa distrugeti terenul agricol adica nu primiti avizul pentru PUZ. Aviz care inseamna deja scoaterea din circuitul agricol al terenului.
Am inteles .
Din cate am auzit pana nu de mult se aproba PUZ ul si doar apoi se scotea din circuit. Puteti sa mi spuneti care este legea care face menitiune la acordarea avizelor si etapaele ?
Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și de elaborare și actualizare a documentațiilor de urbanism din 26.02.2016