avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotarare Consiliu Local pentru aprobare PUZ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotarare Consiliu Local pentru aprobare PUZ

Buna,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare legata de o problema pe care o am cu un vecin.Sunt proprietarul unei parcelele de teren pe care am construit o casa,in momentul in care am depus actele pentru autorizatia de constructie mi s-a comunicat de la Primaria Cluj Napoca ca trebuie sa fac o dezmembrare pentru o parte din teren cu destinatia drum de 4.5 m pe toata lungimea frontului parcelei,chiar daca eu eram obligat sa las doar 3 m drum de servitute pentru ceilalti vecini(ceea ce am si facut faptic fiind terenuri private),solicitarea aceasta venind ca urmare a unei HCL din 2008,hotarare luata in baza unui PUZ depus de un vecin(ultima parcela) care doreste sa construiasca un ansamblu de locuinte iar pentru aceasta Primaria i-a solicitat un drum de 7 metri + 2 trotuare fiecare de cate 1 metru.
Nimeni de pe strada (drum privat) nu a fost instiintat de catre acest vecin ce doreste sa faca,Primaria a aprobat PUZ-ul ,iar noi suntem in situatia in care trebuie sa cedam teren in beneficiul unei persoane private fara nici un fel de compensatie.
Va rog sa ma indrumati cum putem sa anulam HCL sau sa facem in asa fel incat sa nu fim nevoiti sa cedam din terenul nostru,iar drumul sa ramana de 6-7 m cat era prevazut initial,unii dintre vecini si-au intabulat imobilele,eu nu din cauza acestei latimi de drum.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)
Ce latime trebuie sa aiba drumul de servitute ? ContSters55112 ContSters55112 Detin un teren cu deschiderea de 28 m si lungimea de aprox. 150 m. As vrea ca partea din spate sa o parcelez pentru vanzare, dar nu stiu ce latime minima ... (vezi toată discuția)