avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont blocat datorita popririi. Ce pot face ?
Discuție deschisă în Executare silită

Cont blocat datorita popririi. Ce pot face ?

Buna ziua,

Am primit prin western o suma ... la indrumarea unui opretor de la ghiseul BRD (acum cateva saptamani cand am mai ridicat prin western) nu am mai stat la coada sa zic asa si am folosit bancomatul pentru transferul western. dupa efectuarea transferului nu am mai putut ridica banii de la bancomat. am sunat in call center sa aflu ca nu pot ridica datorita unei popriri existente, acea poprire se plateste deja din salariu lunar dar din alt cont de la alta banca. Stiu ca enormal sa imi urmareasca toate conturile si sa execute poprirea pe toate veniturile ar intrebarea mea este urmatoarea Daca suma primita nu reprezinta salariu sau venit lunar se transfera toata suma catre popritor sau doar a 3 - a parte asa cum stim cu totii.

Asteptt un raspuns va multumesc mult !!
Cel mai recent răspuns: sarsyn2o , utilizator 12:36, 6 Septembrie 2014
Toata suma va ajunge la creditor. Doar pe venitul din munca se infiinteaza poprirea de 1/3.
Stiu ca enormal sa imi urmareasca toate conturile si sa execute poprirea pe toate veniturile

Stiti gresit.
deci nu are nici-un sens sa mai bat drumul la sucursala, toata suma va trece in contul popritorului ... va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)