Buna dimineata,
cum pot obtine o copie la un contract bancar la un credit persoana fizica in calitate de coplatitor facut in urma cu 7 ani,mentionez ca punctul unde am facut contractul s-a desfiintat.
Care este legea care-mi permite acest lucru?
Multumesc!
nu am primt somatia ci doar comunicarea de executare silita de la tribnal,culmea este ca de la un tribunal din alt oras desi creditul a fost facut unde am domiciliu,firma de recuperare cu sediul in bucuresti ,executorul are sediul in acelasi oras cu tribunalul.
inseamna ca beneficiarul creditului este din acelasi oras sau judet cu executorul , pentru ca dosarul se judeca pe teritoriul judetului de unde este cel care v-a pacalit si l-ati ajutat .de aceea este oras diferit de localitatea dumneavoastra. firma de recuperare poate sa fie si din Polonia...nu conteaza cine cumpara creantele .
sigur a fost trimisa somatie si catre dumneavoastra....faptul ca nu ati primit-o , intrebati pe postas , cu siguranta stie mai multe , dar nu va spune nimic.
asta nu mai stiu sa explic . eu am dat informatii din cazuri reale , adica ale catorva colegi de-ai mei , care au popriri venite la societate....dar ideea este ca la fiecare , executorul este din resedinta judetului de unde isi au domiciliu cei executati...si Bucureseti , bineinteles .
Exercitare drepturi
tutoblu
Buna seara,
un executor judecatoresc are drept de executie in alt judet,in afara de cel in care el are domiciliul si sediul sau?
Debitorul are domiciliu in ... (vezi toată discuția)