avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat. Cum imi pot recupera paguba?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat. Cum imi pot recupera paguba?

Va rog sa ma ajutati intr-o anumita problema:acum un an am fost inselat de o persoana in privinta achizitionarii unei masini(i-am dat masina veche,si prin notar o anumita suma).La scurt timp mi-a adus o masina care nu e era in stare de functionare buna,pe care am refuzat-o,ramanand sa imi aduca alta.Dar nu mi-a mai adus nimic.Am depus plangere la politie,mi-am impacat avocat,dar totul in zadar...Spun ca nu am suficiente probe, si ca nu e un caz penal...Cum pot sa-mi solutionez, totusi, problema avand in vederea valoarea mare a pagubei?Va multumesc
Daca s-a dispus clasarea, aveti posibilitatea sa depuneti plangere la procurorul ierarhic superior in 20 de zile de la comunicarea solutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impotriva unei ordonante de clasare cf. art. 294 (2) pot face plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 339 din cpp? eusaisapte eusaisapte Impotriva unei ordonante de clasare cf. art. 294 (2) pot face plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 339 din CPP? Sau fac altfel de plangere de care ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala la care s-a dispus renuntarea la urmarirea penala DragosBalan DragosBalan Buna ziua. Va cer ajutorul intr-o problema:acum aproximativ un an de zile m-am deplasat la masina fostei mele prietene pentru a-i lasa o floare si un biletel ... (vezi toată discuția)
Incepere urmarire penala beingfire beingfire Buna ziua. Va rog sa imi transmiteti daca este legala urmatoarea situatie: un judecator a dispus inceperea urmaririi penale pentru o persoana, a restituit ... (vezi toată discuția)