avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere vanzare teren cu Legea 17/2014 fara sa fie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere vanzare teren cu Legea 17/2014 fara sa fie completat pretul solicitat

Buna ziua,
Sunt interesat de achizitia unui teren extravilan agricol. Conform Legii 17/2014, vanzatorul trebuie sa depuna oferta de vanzare la Primarie, iar Primaria sa o afiseze pe site-urile ei timp de 30 zile. Am gasit astfel un teren, insa pretul solicitat nu este completat in acea oferta.

Daca fac o oferta in scris, conform legii, iar oferta mea este cea mai mare, vanzatorul este sau nu obligat sa vanda acel teren? Tinand cont ca el nu a specificat pretul solicitat.

Multumesc,
Corneliu

Alte discuții în legătură

Formalitati de indeplinit la vanzare teren extravilan shoni17 shoni17 Buna ziua! Doresc sa vand o suprafata de teren agricol - extravilan, cultivat cu vita de vie. Va rog sa-mi comunicati ce formalitati am de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
Proceduri vanzare teren arabil IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Bunica mea a mostenit niste pamanturi dupa moartea bunicului.Care ar fi procedurile de urmat?am inteles ca exista lege sa se publice la primaria ... (vezi toată discuția)