avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare bolnav cu paralizie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare bolnav cu paralizie

Buna ziua, un bolnav cu accident vascular cerebral, paralizat pe partea dreapta are dreptul la grad de handicap 1 cu insotitor ?

Din ce am reusit sa aflu din alte surse, accidentele vasculare cerebrale indiferent de gravitatea lor sunt vazute ca handicapuri si benifeciaza de insotitor, este data o lege acum 2 luni maxim. Poate mai intereseaza pe cineva. O zi buna.

[ Interventie moderator: am completat eu cu mesajul ulterior]
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Asistent personal, indemnizatie de insotitor sau altceva? bodo gabriella bodo gabriella am o verisoara care are la randul ei grija de soacra ei care este paralizata la pat pe partea dreapta in urma unui atac vascular cerebral de cativa ani. Doresc ... (vezi toată discuția)
Poate primi pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap? karollina karollina Buna ziua. Tatal meu are 79 de ani si a facut anul trecut un accident vascular cerebral cu semipareza pe partea stanga. Are si Parkinson si un inceput de ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege probleme handicap gbp63@yahoo.com gbp63@yahoo.com Buna ziua Exista o lege care stabileste ce persoane pot fi incadrate cu grad de handicap Se pare ca legea este eludata in sensul ca acele comisii care ... (vezi toată discuția)