avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie boala

Buna seara, sunt pensionara caz boala din 2008, am avut pana anul trecut pensie grad 2. de anul trecut am fost trecuta la gradul 3. tot din 2008 am beneficiat de indemnizatie handicap tot 2,accentuat, pana anul acesta cand am fost trecuta la 3. diagnosticul meu e acelasi, insa nu inteleg de ce mi s-a modificat si gradul de handicap. Are legatura cu gradul de la pensia de invaliditate? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Bună ziua am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul ... Ilienicolae2019@gmail.com Ilienicolae2019@gmail.com Bună ziua Am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul 2 accentuat fără drept de munca. As vrea sa știu dacă perioada pensiei de boala se ia ... (vezi toată discuția)
Grad handicap mediu todorg3ta todorg3ta am un baiat de 23 ani . de mic si pana in anul 2008 a avut grad accentuat .atunci am intrerupt sa mai mergem la comisie si sa se faca trecerea la adulti in ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)