avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formularul A1 daca ai punct de lucru sau filiala in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formularul A1 daca ai punct de lucru sau filiala in alta tara europeana?

Buna ziua !
Am firma in tara si posibilitatea de a contracta cu o alta firma din Belgia pentru lucrari de constructie si reparatii in domeniul refractar,furnale si cuptoare industriale.Dar nu am si contracte in tara ,pentru a aplica pentru formularul A1 .
Intrebarea mea este :
Daca deschid punct de lucru sau filiala in Belgia ,ma pot prevala de acest formular A1 ?
Detasand oamenii la acel punct de lucru ,pentru a efectua lucrarile cu firma belgiana?
Si platindu-se taxele in tara.

Alte discuții în legătură

Ce variante de detasare mai exista pe langa formularul a1 C-Iulia C-Iulia Buna ziua ! Anterior am solicitat raspunsuri petru detasarea muncitorilor intr-un stat european pe baza formularului A1,dar conform unor informatii obtinute ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 C-Iulia C-Iulia Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul. (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala in belgia raul.bodea raul.bodea Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Am o societate comerciala cu sediul in romania - domeniul de activitate publicitate- si as dori sa ma mut in Belgia - ... (vezi toată discuția)