avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit profit din tranzactii imobiliare persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit profit din tranzactii imobiliare persoana juridica

Cum se calculeaza impozitul pe profit din tranzactiile imobiliare in conditiile in care din celelalte activitati rezulta pierdere? De exemplu dintr-o tranzactie imobiliara se obtine profit 100 iar din celelalte activitati rezulta o pierede de 150, deci pe total rezulta o pierdere de 50. In acest caz se calculeaza separat impozit pe profit din tranzactia imobiliara = 16, sau impozitul = 0 fiind pierdere pe total activitate?
Cel mai recent răspuns: apdeit , utilizator 02:15, 26 Iulie 2005
Mai bine intreaba pe un forum de contabilitate chestia asta. Uite un site: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere contabila mikitud mikitud Buna ziua, O societate SRL platitoare de impozit pe profit care a fost pe pierdere in ultimii doi ani,dar pe trimestrul 1 2013 am profit cum declar in dec ... (vezi toată discuția)
Sold 121 debitor, impozit pe profit de plata vioviod vioviod Daca am pieredere contabila ( cont 121 sold debitor) , cheltuieli nedeductibile mai mari decat pierderea contabila, imi iese impozit pe profit de plata. ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit +declaratia 101 an 2010 consela consela Am urmatoarea situatie perioada 01-09/2010 venituri totale=3815115.09- chelt totale= 2773602.90 ... (vezi toată discuția)