avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avansare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avansare functionari publici

Daca s-au eliminat treptele de salarizare a functionarilor publici, si eu am examen de promovare in grad (de pe consilier principal, pe consilier superior), o sa fie trecuta pe minim (echivalentul treptei 3)? si acolo o sa raman? se presupune ca acolo o sa raman, pt ca treptele nu mai exista deci nici posibilitatea de a avansa. Ce se poate face sa fiu trecuta pe maxim?
Cel mai recent răspuns: neinteresantul , utilizator 19:33, 10 Octombrie 2014
Coform OUG 103/14.11.2013 privind salarizarea pe anul 2014, la art. 5 alin. (3) spune ca pentru functionarii nou incadrati (adica cel pe care il numesti pe o functie publica vacanta) sau promovati nivelul de salarizare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare in anul 2010.
OUG 103/2013 se refera la salarizarea functionarilor publici nou-incadrati sau promovati.

Promovarea sau recrutarea lor este supusa altor dispozitii legale.
promovarea sau recrutarea se face dupa Hotararea 611/2008 ca si procedeu de organizare a concursului de recrutare/promovare , dar incadrarea este prevazuta in legi anuale cum este OUG103/2013 pentru anul 2014 pana la aplicarea legii 284/2010.
cred ca se poate rezolva problema si in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare mirelaserban mirelaserban care este legea care reglementeaza salarizarea la nivel maxim a functionarilor in 2015 si daca o treapta nu a fost data la timp ce se poate face in acest ... (vezi toată discuția)
Schimbarea treptei de salarizare rstogan78 rstogan78 - lucrez intr-o directie publica subordonata consiliului local, doresc sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a accede intr-o treapta superioara de ... (vezi toată discuția)
Trepte de salarizare bugetari mincinosul mincinosul buna seara, sunt angajat la o primarie inginer cadastru (personal contractual), din august 2007 si pina astazi am acelasi grad de salarizare. Ce pot face sa se ... (vezi toată discuția)