avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontarea transport cadre didactice
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontarea transport cadre didactice

Buna seara,

Pentru anul scolar 2014-2015 cum se va deconta naveta. Eu fac 126km dus-intors, de la liceul unde predau mi s-a spus ca ce este peste 50 km o sa se deconteze 120 lei. Bataie de joc.
Abonamentu la microbuz este 450 lei si nu e pana acolo si trebuie sa mai iau alt microbuz 10 km care mai costa 7 lei dus-intors. Asa ca am hotarat sa merg cu masina viitorului meu sot si ma costa benzina 700 si ceva de lei. Cum trebuie sa procedez ca sa imi deconteze macar pretul abonamentului din valoarea benzinei.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Decont transport Rozzi Rozzi Buna ziua, ca multi alti profesori din țară, fac naveta o zi pe saptamana la o unitate școlară care se afla la aproximativ 50 km distanta fata de ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)