avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalentul unei diplome de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalentul unei diplome de licenta

Va rog sa imi precizati daca o diploma de specializare postuniversitara prin care se atesta ca persooana in cauza a absolvit programul de specializare INFORMATICA, poate fi considerata a fi echivalenta unei diplome de licenta in specializarea INFORMATICA? Mentionez ca persoana care a absolvit programul de specializare INFORMATICA, cu diploma de specializare postuniversitara are o diploma de licenta cu specializarea inginer mecanic. Precizez de asemenea ca persoana in cauza doreste sa participe la un concurs organizat de o institutie publica, unde se solicita studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in specializarea INFORMATICA. Exista vreo prevedere legala care sa clarifice ce intelege legiuitorul prin echivalenta unei diplome de licenta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 11 Septembrie 2014
O diploma obtinuta in urma absolvirii unor cursuri postuniversitare nu poate fi echivalata cu o diploma de licenta.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)