avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament familial strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament familial strainatate

Buna ziua, am o sora minora care este intr-un centru de plasament in Romania, parintii nostri sunt decazuti din drepturile parintesti, iar eu imi doresc sa o iau pe sora mea la mine (asistenta ei sociala mi-a zis ca o pot lua doar in plasament familial, deoarece reintegrarea in familie in strainatate o pot face doar parintii), iar pentru a o lua in plasament cei de la Directia pentru protectia copilului mi-au cerut o ancheta, dar din pacate nu stiu unde sa merg sa cer sa mi se faca ancheta. Am fost la primaria de unde locuiesc, am fost la mai multe asociatii, am fost la Ambasada Romaniei la Paris, dar toti mi-au spus ca nu ei se ocupa de anchete. As vrea doar sa stiu unde trebuie sa merg sa cer o ancheta sociala. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Gemeni in plasament familial nic1 nic1 copii surorrei mele se afla in plasament familial la bunica..... acum,avand proprietate si fiind recunoscuti de tata,cum pot fi scosi din plasament si ... (vezi toată discuția)
Cum poate o bunica sa obtina tutela sau sa isi ia nepotii in adoptie alyna_mari alyna_mari buna ziua As vrea sa stiu daca mama mea fiind bunica minorilor poate sa ia copii surori mele in adoptie sau sub tutela. ce ar trebui sa faca? copii in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori catre bunici live_maz live_maz am aflat despre o situatie si va cer si dvs ajutorul: parintii a 2 copii minori, dupa certuri, scandaluri, despartiri, etc, au hotarat sa se impace. in toata ... (vezi toată discuția)