avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... gemeni in plasament familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

gemeni in plasament familial

copii surorrei mele se afla in plasament familial la bunica.....
acum,avand proprietate si fiind recunoscuti de tata,cum pot fi scosi din plasament si incredintati mamei?
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 21:21, 26 August 2009
nic1 a scris:

copii surorrei mele se afla in plasament familial la bunica.....
acum,avand proprietate si fiind recunoscuti de tata,cum pot fi scosi din plasament si incredintati mamei?

daca ne dati mai multe informatii poate va putem ajuta , cum au fost luati de la mama ? este mama decazuta din drepturile parintesti?
nu putea sa.i intretina si au fost dati in plasament
nu nu este decazuta din drepturile parintesti
atunci este mult mai simplu daca este asa cum spuneti dvs , merge la primarie la serv de asistenta sociala ,cere o ancheta sociala si daca acum indeplineste conditiile de viata isi va recupera sigur copiii inapoi , de la serv de asistenta sociala o sa va indrume care sunt pasi de urmat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare nou nascut corado_c corado_c Vin si eu cu o intrebare dupa ce am cautat pe net in lung si in lat si nu am gasit nimic. In cazul unui cuplu necasatorit in care apare in ecuatie si un nou ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)