Buna, sunt salariata in Romania, sotul in Germania..... sunt insarcinata in aproape 4 luni si as vrea sa nasc acolo. Am inteles ca s-ar putea pe asigurarea sotului de la locul de munca sau cu ajutorul unui formular de la Casa de Asigurari de Sanatate unde locuiesc. Am inteles ca la nasterea prin cezariana costurile sunt foarte mari si as vrea daca cineva stie concret sa-mi spuna cum as putea avita achitarea de catre mine a acestora.
Multumesc.
La plecarea din Romania o viitoare mama ar putea sa foloseasca formularul european portabil S1 care se obtine de la Casa judeteana de asigurari de sanatate, astfel incit o eventuala nastere in Germania sa fie mai ieftina.
Formular s1
Georgeta 895
Bună seara mă numesc Ștefan Petrisor și vreau pentru mama mea Ștefan Eleonora formularul s1 și vreau sa știu ce acte trebuiesc și cit durează pentru a ... (vezi toată discuția)
Formular s1
Adam05
Buna ziua !
Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)