avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita!
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita!

Buna ziua!
Am un credit bancar luat impreuna cu sotia in anul 2007 fara garantii imobiliare ci doar din veniturile salariale, insumand 50000lei . Dupa aproximativ 2 ani nu l-am mai putut achita si am fost executati silit ptr suma de 100000lei de catre un executor judecatoresc prin scoaterea la licitatie a imobilului proprietate personala. In urma numeroaselor licitatii nu s-a gasit nici un cumparator ,dar am avut si avem pana in prezent popriri pe salariu. Mentionez ca suntem in continuare somati sa platim integral aceasta datorie desi din salariul se fac popriri de aprox 5 ani , dar suntem amenintati in continuare cu scoaterea la licitati a imobilului propietate personala desi nu am girat cu acesta sau cu altul ,creditul obtiunut fiind doar din veniturile salariale.
Va rog sa-mi spuneti daca putem pierde imobilul aflat in proprietate ptr ca este singurul care il detinem ptr a locui cu familia, si daca este abuziva scoaterii la licitatie a imobilului desi sumele poprite se fac lunar si in continuare pana la achitarea creditului.

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
avibest71, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 18:12, 13 Septembrie 2014
pentru ca pe executor il costa muuuult...dar asta nu spune nimeni .
deci , ce ia pe mere , mai pune ceva sa poata cumpara pere . si in cazurile de executare , cu cat mai repede , cu atat mai bine. pentru el , bineinteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Poate fi scos la licitatie un imobil, simultan, de catre 2 banci? mihai1667 mihai1667 Ma aflu intr-o situatie ff. delicata. Sunt executat silit de catre 2 banci. - Banca X m-a executat ptr 2 contracte de credit, unul ipotecar si altul ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)