avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... concubinajul imi da dreptul sa imi fac carte de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

concubinajul imi da dreptul sa imi fac carte de identitate dupa concubin

pot sa imi fac carte de identitate dupa concubin daca stam cu chirie in belgia ?va rog mult cine ma poate ajuta si pe mine ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:59, 16 Septembrie 2014
Nu. In dreptul romanesc relatia de concubinaj nu este reglementata.
La ce va referiti mai exact: la nume sau la domiciliu?
Poate dați mai multe detalii. Nu am înțeles exact ce vreți.
Florin Cioca a scris:

Nu. In dreptul romanesc relatia de concubinaj nu este reglementata.
La ce va referiti mai exact: la nume sau la domiciliu?

Nu e vorba de deptul românesc ci de dreptul belgian.

În dreptul românesc se poate stabili adresa de domiciliu pe baza acordului proprietarului imobilului indiferent dacă acesta e soț, concubin sau orice altă persoană.
În Belgia poate fi diferit.
la domiciliu
buna ziua.daca declar ca traisc in concubinaj pot sa imi fac acte dupa concubinul meu;locuim in belgia cu chirie si el are acte in belgia

Alte discuții în legătură

Intrebare despre buletin de identitate toadermarina toadermarina Buna ziua , am si eu o intrebare Noi stam in Bucuresti cu chirie si nu am avut posibilitatea vreodata ca sa avem casa noastra , pentru cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Cetatean belgian vrea sa se mute in romania marian1268 marian1268 buna dimineata, am un prieten, cetatean belgian, care vrea sa se mute in romania. va rog sa-mi spuneti cum poate locui legal aici. ce demersuri trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc Cristina.criss Cristina.criss Buna ziua, am o fetita de 8 luni de zile pe care am nascut-o in BELGIA iar intre timp am venit cu ea in tara. La momentul nasteri eu eram in proces de divort ... (vezi toată discuția)