avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat stagiar

ce se intampla in PRACTICA cand ratez examen de admiter la barou cum avocat stagiar.? am alta oportunitate.? sau am dat-o in bara pentru viata.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 15 Septembrie 2014
Nu ati dat-o in bara pentru acest motiv.

Fiind absolvent de drept puteti incerca o angajare in sectorul bugetar sau privat in domeniu . De asemenea, aveti posibilitatea sa va inscrieti din nou la examenul de admiterea in avocatura organizat anual.
ca absolvent al facultatii de drept aveti posibilitatea de a participa la examenele anuale de admitere in Barou, admitere in INM sau puteti lucra ca jurist.
multam fain pt raspuns, inca o curiositate, cat castiga un avocat stagiar.?
O suma exacta nu va poate spune nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca deliastavre deliastavre Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat v-as fi tare recunoscatoare. Lucrez in administratie publica si as vrea sa-mi schimb job-ul. De 2 ani ma pregatesc ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)