avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doresc ajutor - divort; autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doresc ajutor - divort; autoritate parinteasca

acum o zi am aflat de la sotia mea ca a inaintat actele de divort dar eu nu stiu ce as putea face ca baietelul pe care l-am adoptat sa nu-i fie incredintat ei deoarece este o fire foarte nervoasa,de nenumarate ori am scos copilul din mainile ei aceasta batandul fara sa gandeasca ce face,dand in el ca intr-un animal.Baietelul este mic are 5 ani si trei luni,este la gradinita si din cauza batailor a avut nenumarate zile in care nu a fost prezent din cauza semnelor destul de vizibile pe corpul lui.ajutati-ma sa fac in asa fel incat sa pot pastra acest copil langa mine.am avut fotografii cu baiatul plin de lovituri dar le-am sters crezand ca nu voi avea nevoie de ele niciodata iar acum dupa ce a inaintat actiunea de divort am constatat ca am facut cea mai mare prostie stergandu-le.inca o data va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati pe drumul cel bun
Cel mai recent răspuns: ContSters328374 , utilizator 16:11, 18 Septembrie 2014
Ati fost oricum partas la faptele mamei neanuntand autoritatile mai ales ca nu s- a intamplat o singura data , nu a fost un fapt izolat, ci
de nenumarate ori am scos copilul din mainile ei

Ati facut ceva ca aceste fapte sa nu se mai repete ? Ati strans poze ca sa ce ? daca nu dadea divort, il mai batea de nustiu cate ori fara sa deranjeze pe nimeni .
Din pacate daca nu dovediti ce fel de mama e si cum intelege sa aplice pedepse copilului, mama are cele mai mari sanse sa ramana cu copilul.
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Nu va ramane decat sa va judecati si sa va prezentati probele si argumentele in fata instantei.
Daca are unde sa locuiasca cu minorul si are si loc de munca nu aveti sanse mai deloc.
Incercati sa va conentrati atentia mai tare pe programul de vizita.
Pentru fotografiile "sterse" exista programe de recuperare usor de descarcat de pe Net , de genul GetDataBack , (trial-uri de 15-30 zile, timp in care le puteti folosi gratuit pentru recuperarea fisierelor(inclusiv a fotografiilor sterse de pe harddisk si de pe cardul aparatului foto digital. Treaba mai complicata mi-se pare cum veti dovedi ca urmele de lovituri i-se datoreaza sotiei.?......copilul mai tine minte ? La o eventuala audiere (fara prezenta oricaruia dintre parinti) va declara ca a fost batut de maica-sa? Exista vecini sau diverse persoane la curent cu aceasta stare de fapt ? Educatoarele de la gradinita ? N-au sesizat nimic..? Oricum veti avea nevoie de asistenta unui avocat ............
In faza incipienta a divortului va urma o ancheta sociala din partea unui reprezentant al Serviciului de Asistenta Sociala si Autoritate Tutelara aferent localitatii d-voastra . Incercati sa prezentati aceste fotografii acestui reprezentant dar NU inainte de a va consulrta cu avocatul (sa nu va inculpe si pe d-voastra ca si complice!)

'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor 4 ani si 6 luni DanutF DanutF Buna ziua, Sotia mea mi-a deschis divort in martie anul acesta,iar eu nu m-am prezentat la prima infatisare deoarece am considerat ca motivele nu sunt unele ... (vezi toată discuția)
Acordul pentru folosire e-mail ca proba in instanta Till Till Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema Fratele meu a folosit intr-un proces de divort cu fosta lui sotie mesaje electronice private intre mine si el fara ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului minorului, dupa divort, la mama! JulieM JulieM Buna ziua, Am divortat de sotul meu in luna aprilie 2015, la notar, custodia minorului fiind comuna, iar domiciliul minorului fiind stabilit la domiciliul ... (vezi toată discuția)