avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot merge fara procura?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot merge fara procura?

Mi-am cumparat o masina de la un roman dar ea este inscrisa pe bulgaria si am urmatoarele acte la masina (carte mare,talon,contract de vanzare cumparare intre roman si bulgar,procura intre roman si bulgar) cand am cumparat masina nu avea acte valabile mam dus in bulgaria si am facut asigurarea si inspectia tehnica periodica,acum am totul in regula itp,asigurare si rovinieta valabile,problema este ca nu am procura pe numele meu...procura trebuie numai in caz de accident??pot sa conduc doar cu acordu verbal al propietarului roman???Este ceva grav ???

Alte discuții în legătură

Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac? masina inmatriculata in germania Stefan-nita Stefan-nita Buna Ziua Am o Nelamurire Totala.va rog sama ajutati Sunt Cetatian Roman si Locuiesc in germania Dar in Buletin am aderesa cea veche din romania. Vreau ... (vezi toată discuția)
Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)