avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum sa fac? masina inmatriculata in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum sa fac? masina inmatriculata in Germania

Buna Ziua
Am o Nelamurire Totala.va rog sama ajutati
Sunt Cetatian Roman si Locuiesc in germania
Dar in Buletin am aderesa cea veche din romania.

Vreau sa vin in romania cu masina inmatriculata
in germania si asigurata tot in germania.

si vreau sa vin Petru o perioada de 12 Luni
Dar peste vro 7 Luni trebuie sa Ma intorc
inapoi in germania petru (R A R) (T Ü V)
Va rog.imi puteti zice daca pot veni cu masina
petru perioada asta asa mare si daca da ce trebuie
sa fac sau ce act imi trebuie??
Va Multumesc
Cu stima Dragos,S
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 12:36, 19 Iulie 2010
Da puteti sa veniti daca masina este inmatriculata pe dv. pe ce perioada doriti,trebuie sa aveti actele masinii carte,talon,verificarea tehnica valabila si asigurarea.Daca masina nu este inmatriculata pe dv. va trebuie o procura de la propietar cum ca va lasa masina sa veniti in romania pe o anumita perioada.De cateva luni in romania a inceput urmarirea celor care au masini inmatriculate in alta tara si detin o procura ,din cate am inteles cu procura nu se poate circula mai mult de 90 de zile in romania,faza ar fi ca nu stiu cum pot demonstra cand a intrat masina in tara avand in vedere ca la vama se cere doar buletinul.
Politia Rutiera face periodic razii, cei vizati fiind cei cu numere de bulgaria in special.

Daca masina e inmatriculata pe numele dumneavoastra, nu veti avea probleme. Trebuie sa fiti atent sa nu va expire revizia tehnica sau asigurarea cat sunteti in Romania. In rest, cumparati-va rovinieta si drum bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Pot merge fara procura? alex67jjy alex67jjy Mi-am cumparat o masina de la un roman dar ea este inscrisa pe bulgaria si am urmatoarele acte la masina (carte mare,talon,contract de vanzare cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autovehicul inmatriculat in bulgaria Mariusarad71 Mariusarad71 Buna ziua! Doresc sa cumpar o masina inmatriculata pe filiera Bulgaria si am cateva nelamuriri. In primul rand, vanzatorul (roman) are procura de folosinta, ... (vezi toată discuția)