avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda politie

Recent am luat o amenda,eu fiind intr-o interesectie am vrut sa virez stanga,spre drumul principal,unde se fac lucrari(momentan nu se fac,dar sunt incepute),drumul este circulat,doar ca e interzis sa faci stanga acolo,momentan,din cauza lucrarilor.
Mentionez ca semnalizarea era doar o sageata galbena cu "inainte",peste acea alba cu virajul permis la stanga(veche),marcaj care nu l-am avzut din cauza masinilor,era coada la semafor,si nici nu eram eu prea atenta.
A 2 zi,m-am uitat sa vad ce semnalizari sunt si in afara de semnul interzis la stanga care se afla cu muuuuuuuult in fata intersectie nu mai este alta semnalizare,si se vireaza intr-una stanga,o gramada de masini,avand in vedere ca se circula pe acel drum si nici nu e deranjata circulatia.
As vrea sa depun contestatie,pentru ca mi se pare incorecta semnalizarea,ar trebui ceva semn in intersectie,obligatoriu inainte sau cu interzis la stanga.Dar nu stiu ce articol din ce lege sa scriu in plangere.

Alte discuții în legătură

Verde intermitent vs. verde BogdanP BogdanP Multi se refera la verdele intermitent ca fiind mai \"slab\" decat verdele. Cu alte cuvinte verdele \"plin\" il bate pe cel intermitent. Si apare o dilema aici ... (vezi toată discuția)
Galben intermintent ! rutiera -Christian- -Christian- Buna ziua, ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema ? In caz ca avem culoarea rosie la semafor, pentru inainte si stanga, iar pentru dreapta ... (vezi toată discuția)
Prioritate de dreapta Focus1 Focus1 Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ... (vezi toată discuția)