dana200 a scris:
am o fetita de un an si de cateva luni e tot mai terorizata din cauza galagiei pe care o fac vecinii mei.Aproape zilnic se gaseste cate un vecin care ba curata peretii de zugraveala ba pune parchet ba pune gresie si tot bocane . problema mea este ca se apuca de treaba pe la 12 si mai termina pe la 19 , exact la ora pranzului cand copilul ar trebui sa doarma . am ajuns sa plec de acasa , ma duc la parinti sau prieteni sau in parc ca sa poata dormi si fata mea . Acum mai nou au inceput sa se monteze aere conditionate iar firmele montatoare se gasesc tocmai la ora pranzului sa dea gauri cu bormasina. Azi de ex s-au montat doua aparate la un vecin si au inceput la 11:45 si nu au terminat nici acum , iar fata mea e super maraita de somn. nu pot pleca de acasa trebuie sa fac de mancare ca azi e sarbatoare si e ziua sotului( Constantin) si avem musafiri. Ce pot face ca m-am saturat de atata galagie? Ce solutii am inafara faptului sa ma duc la usa vecinului si sa ma cert cu firma montatoare care nici nu a auzit de " program de liniste"
in primul rind ... LA MULTI ANI ! sotului ;)
in al doilea rind, se par ca nu aveti ce face ...o anume lege (nu i-am retinut numele si anul aparitiei) nu prevede ore de liniste ion jurul prinzului. nu am apucat sa verific daca a fost sau nu modificata intre timp in aceasta privinta, pentru ca era destul de veche si nici nu am avut chef si interes sa c auta asa ceva. poate dvs aveti mai mare succes ;)
multa bafta !