avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... indiferenta bancilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

indiferenta bancilor

bunaziua am luat un credit ipotecar an 2008 facand cea mai proasta afacere din viata mea ,si asta cu concursu fostei sotii lasandui o procura prin care sepecificam sa cumpere si sa semneze in numele meu dar an favoarea mea ceia ce nu sa antamplat mam antors an tara cu speranta ca lucrurile sant schimbate dar mam lovit de situatia a majoritatea romanilor sa ajuns la divort fosta a plecat an alt stat eu am ramas si am platit ancontinuare ratele am plecat si eu am lucrat la negru am intarziat cu ratele am platit tot cu dobanzi la anceputul anului mau dat afara am fost am depus plangere si din mai astept un raspuns au sami dea rata pe 3 ani dar nimic am sunat la banca leam explicat situatia nu vor sa anteleaga dupa un divort situatia care este ei ma forteaza sa nu mai platesc ancontinuare cu ei nu poti face nimic telmatic doar prin telefon ei ma forteaza sa trec de partea cealalta

Alte discuții în legătură

Abandon familie ionucroman ionucroman sotia a plecat an italia an aprilie 2008 sa antors dupa un an a luat copilul de acasa a plecat la maicasa zicandumi ca ia divorteaza.Copilul iera an grupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru card de credit? dori31 dori31 buna am si eu o problema in 2007 am cumparat un ap prin credit ipotecar de la o banca. in 2009 am facut un card la o alta banca de 2000 ron,am platit ratele ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau partaj? mancipri mancipri Buna ziua, Sunt in varsta de 55 de ani.. De la varsta de 12 ani am locuit cu parintii si bunica, cu chirie, intr-un apartament in proprietatea statului ... (vezi toată discuția)