avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Coasigurat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Coasigurat

Un angajat al societatii o are in intretinere pe mama sa si doreste ca aceasta sa fie coasigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate. A obtinut de la la Casa de Sanatate o adeverinta de coasigurat valabila 3 luni. Intrebarea mea este: in declaratia 112 va aparea doar pe perioada de 3 luni? Mai trebuie depuse alte documente la Casa de Sanatate? Sau declaratia 112 este suficienta? Incerc sa sun dar nu raspunde nimeni la Casa de Sanatate.
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Cum obtin calitatea de coasigurat sanatate paulini_iolanda paulini_iolanda Sunt pensionara, iar mama mea nu are niciun venit, eu o intretin, dar nu locuim la aceeasi adresa. Pot sa o fac coasigurat? Ce acte sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)