avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ATRIBUIRE IMOBIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ATRIBUIRE IMOBIL

Daca sunt majoritara adica 2/3 din cladire , pot cere atribuirea acesteia in totalitate piritului care are numai 1/3 ? Aici vreau sa arat faptul ca acesta a adus imbunatatiri cladirii fara acordul meu , imbunatatiri care valoreaza mai mult decit 1/2 din valoarea imobilului inainte ca sa se fi intervenit asupra lui .Piritul a cerut inca de la inceput intreg imobilul . Ar fi un motiva pe care sa-l invoc ? Eu nu am nevoie de cele 2/3 din imobil .

Alte discuții în legătură

Neplata sultei la termen- consecinte? ContSters326883 ContSters326883 Daca nu se plateste sulta in termenul stabilit de catre instanta care sunt consecintele ? Se scoate imobilul la licitaie ? Pe ce se pune executarea silita ? (vezi toată discuția)
Motivarea unei cereri ContSters326883 ContSters326883 Expertiza tehnica a scos in evidenta faptul ca lucrarile executate de catre piriti asupra imobilului sunt ca valoare mai mari decit jumatate din valoarea ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru prietenulomului prietenulomului Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)