avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea unei cereri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea unei cereri

Expertiza tehnica a scos in evidenta faptul ca lucrarile executate de catre piriti asupra imobilului sunt ca valoare mai mari decit jumatate din valoarea imobilului inainte ca acestia sa intervina asupra lui . Consultindu-ma cu o prietena mi-a venit ideea sa arat asta judecatorulyui si in conscinta sa cer atribuirea intregului imobil piritilor ( acestia oricum asta au si cerut ) , iar pe mine sa ma despagubeasca la valoarea partii ce mi se cuvine inainte de a se fi intervenit asupra imobilului . Ce parere aveti ? Am sansa sa se aprobe ? In felul acesta si scapa de plata sultelor . Eu am 2/3 din cladire .
Cel mai recent răspuns: ContSters326883 , utilizator 07:06, 31 August 2014
Daca va intelegeti asupra acestui aspect, de ce ati mai ajuns in instanta?
Ce ati solicitat prin cererea de chemare in judecata ?
Nu ne-am inteles
Eu am solicitat atribuirea in natura a cotei mele indivize . La acel moiment eram trei parti . Am cumparat partea unuia dintre piriti , acum am 2/3 . Piritii care au ramas in cauaza , au cerut intreg imobilul . De asta asi vrea sa " ma agat " si de faptul ca au invstit mai mult de 1/2 din valoarea imobilului . Vreau sa scap de sultele rezultate din investitia alora .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata sultei la termen- consecinte? ContSters326883 ContSters326883 Daca nu se plateste sulta in termenul stabilit de catre instanta care sunt consecintele ? Se scoate imobilul la licitaie ? Pe ce se pune executarea silita ? (vezi toată discuția)
Atribuire imobil ilenuta1963 ilenuta1963 Daca sunt majoritara adica 2/3 din cladire , pot cere atribuirea acesteia in totalitate piritului care are numai 1/3 ? Aici vreau sa arat faptul ca acesta a ... (vezi toată discuția)
Cum se poate renunta la un bun dobindit intr-un proces? florinradasan florinradasan Am avut un proces dupa o mostenire in urma caruia sa stabilit cotele parti ale fiecarui mostenitor,iar un imobil care nu s-a putut imparti i sa atribuit uneia ... (vezi toată discuția)