Expertiza tehnica a scos in evidenta faptul ca lucrarile executate de catre piriti asupra imobilului sunt ca valoare mai mari decit jumatate din valoarea imobilului inainte ca acestia sa intervina asupra lui . Consultindu-ma cu o prietena mi-a venit ideea sa arat asta judecatorulyui si in conscinta sa cer atribuirea intregului imobil piritilor ( acestia oricum asta au si cerut ) , iar pe mine sa ma despagubeasca la valoarea partii ce mi se cuvine inainte de a se fi intervenit asupra imobilului . Ce parere aveti ? Am sansa sa se aprobe ? In felul acesta si scapa de plata sultelor . Eu am 2/3 din cladire .
Eu am solicitat atribuirea in natura a cotei mele indivize . La acel moiment eram trei parti . Am cumparat partea unuia dintre piriti , acum am 2/3 . Piritii care au ramas in cauaza , au cerut intreg imobilul . De asta asi vrea sa " ma agat " si de faptul ca au invstit mai mult de 1/2 din valoarea imobilului . Vreau sa scap de sultele rezultate din investitia alora .
Atribuire imobil
ilenuta1963
Daca sunt majoritara adica 2/3 din cladire , pot cere atribuirea acesteia in totalitate piritului care are numai 1/3 ? Aici vreau sa arat faptul ca acesta a ... (vezi toată discuția)